top of page

Výborný Filip Korbel dotáhl áčko k důležitému vítězství

Před nezvykle klidnou diváckou kulisou zahájil náš první tým letošní sezonu III.ligy stolního tenisu. Hned v prvním utkání mu los přidělil velice těžkého soupeře v podobě SKC Zruč nad Sázavou. Nastoupili jsme v osvědčené sestavě, která dokázala v loňském roce vybojovat v této soutěži velmi cenné druhé místo. Celé utkání jsem si značně zkompilovali úvodními čtyřhrami. Dvojice Korbel – Mádr ani Smola s Doležalem se nedostali do obvyklého tempa a poměrně hladce prohráli obě čtyřhry. Naštěstí všichni hráči hodili neúspěšné debly za hlavu a v singlech začali předvádět to co skutečně umí. Výsledek zápasu se tak postupně začal překlápět na naši stranu. Potvrdilo se, že jsem přes léto hodně natrénovali a postupně se začalo všem hráčům dařit. Výjimečný byl opět Filip Korbel, kterého žádný ze soupeřů nedonutil k maximálnímu výkonu a za celý zápas neztratil ani jeden set. Oproti loňské sezoně velice zrychlil, a hlavně přitvrdil Ondra Doležal. V jeho zápasech byly pasáže, kdy hrál opravdu výborně a jen chvilkovými výpadky koncentrace si zkomplikoval některé své zápasy. Přesto si svým výkonem řekl o post dvojky týmu. Tuto pozici hraje v družstvu spolehlivě Míla Mádr. Potvrdil to i v tomto utkání, kdy byl pouhé dva míče od vítězství nad jedničkou Zruče Fr. Heroutem. Velice spolehlivě zahrál i Igor Smola, který před sezonou změnil svůj obranný potah za naprosto odlišný. Na jeho výkonu to však nebylo znát. V kritických chvílích si pomohl výborným servisem a tvrdým forhendovým útokem.

Zápas byl plný velmi pěkných výměn a přítomným se musel líbit. Škoda jen, že si na tento zápas nenašlo cestu více diváků.

Za čtrnáct dní cestuje naše družstvo ke dvěma zápasům na stoly svých soupeřů. V sobotu hrajeme v Plzni, kde nás čeká TJ UNION Plzeň a v neděli sehrajeme těžké utkání na stolech SK JISKRA Domažlice.

Na domácích stolech se pak představíme: 14.10.2017 v 15:00 s družstvem ČZ Strakonice

15.10.2017 v 10:00 s družstvem TJ SOKOL Vodňany

Ve Studené 16.9.2017

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page