top of page

Dvě vybojovaná vítězství na západě Čech

TJ Union Plzeň – TJ SOKOL Studená 7 : 10 (čtyřhry 0:2, body domácích: Sochor Miroslav 1:3, Vaněček Petr 1:3, Legát Petr 2:1, Kirchman Ondřej 3:1, body hostů: Korbel Filip ml. 2:2, Doležal Ondřej 3:1, Smola Igor 1:3, Mádr Miloslav 2:1)

TJ Jiskra Domažlice - TJ SOKOL Studená 7 : 10(čtyřhry 1:1, body domácích: Jehlík Miroslav 0:2, Pangrác Martin 0:4, Květon Ondřej 3:0, Copák František 3:1, Krejčíř Milan 0:2, body hostů: Korbel Filip ml. 3:1, Doležal Ondřej 2:2, Smola Igor 2:2, Mádr Miloslav 2 :1)

S nemalými obavami jsme odjížděli ke dvěma zápasům na západ Čech. V týdnu před těmito zápasy přechodili silné nachlazení Igor Smola a zejména Filip Korbel. Oba se však rozhodli k zápasům odcestovat. Po úvodním zápase doma se Zručí, jsme se rozhodli ke změně ve složení čtyřher. Ke zkušenému Smolovi se přesunul Míla Mádr a k Filipovi K. přišel Ondra Doležal. Udělali jsme dobře. Ze čtyř víkendových deblových zápasů jsme tři vyhráli. Sobotní utkání se pro nás po vyhraných deblech vyvíjelo celkem příznivě. Výborně hrál zejména Ondra Doležal, který svými třemi body přispěl největším dílem k vítězství. Spolehlivý byl opět Míla Mádr a i dva naši marodi dokázali připojit důležité body. Velmi těžce snášel zdravotní problémy Filip Korbel, který není zvyklý na této úrovni prohrávat, ale jeho nachlazení se ukázalo jako obrovský hendicap. Přesto udělal dva důležité body. Výhra 10:7 byla za této konstalace výborná.

Druhý den nás čekali hráči Domažlic, zklamaní sobotní prohrou se Zručí. Dobře se na nás vyspali a opět nás čekal tvrdý boj o vítězství. Stále špatně se cítil Filip K. Přesto vyválčil tři důležité body. Velmi dobře hrál v Domažlicích Míla M. a lépe už se cítil i Igor S. Za sobotním výkonem maličko zaostal Ondra D., ale opět se potvrdil, že naší největší silou je vyrovnanost týmu za jasnou jedničkou Filipem K. Prohrávali jsme v Domažlicích 5:7, ale šňůrou pěti vítězství jsme utkání otočili na konečnou výhru 10:7.

14.10 v 15,00 hod. přivítáme na domácích stolech vedoucí tým soutěže ČZ Strakonice a následující den v 10,00 družstvo Sokola Vodňany.

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page