top of page

Dvě snadná vítězství nad Jihočeskými týmy

TJ Sokol Studená - ČZ Strakonice ELEKTROSTAV 10:2 (čtyřhry 2:0, body domácích: Mádr Miloslav 2:0, Smola Igor 1:1, Doležal Ondřej 2:1, Korbel Filip ml. 3:0, body hostů: Novotný Petr 1:2, Fiala Jakub 1:2, Slapnička Jakub 0:2, Majer Zbyněk 0:2)

TJ Sokol Studená - TJ Sokol Vodňany 10:2 (čtyřhry 2:0, body domácích: Mádr Miloslav 2:0, Smola Igor 1:1, Doležal Ondřej 2:1, Korbel Filip ml. 3:0, body hostů: Borovka Tomáš 1:2, Hach Martin 0:3, Hubáček Filip 1:1, David Jakub 0:2)

V sobotu odpoledne k nám přicestovalo družstvo Strakonic. V té době vedoucí družstvo třetí ligy, které dokázalo využít příznivého losu a vyhrálo stejně jako mi své tři úvodní zápasy. Přesto jsme věděli, že jsme favoritem utkání. Od samého začátku jsme tuto pozici potvrzovali. Zvládli jsme výborně oba debly a po prvních singlech jsme se rychle se ujali vedení 6:0. Velký náskok nás trošku ukolébal a následně přišli dvě prohry, kdy na Igora Smolu zahrál velmi dobře Petr Novotný, odchovanec Soběslavi. Poté Ondra Doležal prohrál zbytečně již téměř vyhrané utkání s Fialou. Další čtyři zápasy však potvrdily naši nadvládu a snadnou výhru. Velmi dobře v sobotu zahrál zejména Míla Mádr, kdy svými tvrdými a přesnými kontry nedal šanci Novotnému ani zkušenému Majerovi. Uzdravený Filip Korbel už hrál opět svůj vysoký standard a nedal soupeřům vůbec šanci.

V neděli se situace ze soboty opakovala téměř jako přes kopírák. Snadné počáteční vedení, prohry Ondry a Igora, spolehlivý Míla a bezkonkurenční Filip. Nedělní zápas byl možná ještě jednoduší než ten sobotní. I proto jsme na poslední zápas postavili Radima Šindeláře, který hraje výborně za B tým. I když svůj zápas nedohrál, určitě to pro něj byla další dobrá zkušenost v této soutěži, kterou už si zkusil i v minulé sezoně.

Za čtrnáct dnů cestujeme k sobotnímu zápasu do Rakovníka a v neděli hrajeme v Šanově. Ten je stejně jako Studená jediný bez porážky a půjde zde o první místo v tabulce. Jejich sestava budí velký respekt, ale pokusíme se dobře připravit a překvapit je. Dome se pak představíme 11.11. v utkání s Prachaticemi a 12.11. se Sokolem České Budějovice.

Ve Studené 16.10.2017

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page