top of page

Další úspěšný víkend na domácích stolech

TJ Sokol Studená - TTC Libín Prachatice z.s. 10:5 (čtyřhry 1:1, body domácích: Mádr Miloslav 1:2, Smola Igor 3:0, Doležal Ondřej 1:2, Korbel Filip ml. 4:0, body hostů: Kaštánek Petr 2:2, Šimek Marek 1:2, Bauer Miroslav 0:3, Heinzl Lukáš 1:2),

TJ Sokol Studená - TJ Sokol České Budějovice 10:2 (čtyřhry 2:0, body domácích: Mádr Miloslav 1:1, Smola Igor 1:1, Doležal Ondřej 3:0, Korbel Filip ml. 3:0, body hostů: Janda Jan 1:2, Fiala Otakar 1:2, Bakalář Daniel 0:2, Hložek Tomáš 0:2)

K prvnímu víkendovému zápasu k nám přicestovalo áčko TTC Libínu Prachatice. Jednalo se o třetí tým tabulky, který nás v případě vítězství mohl dotáhnout na rozdíl jediného bodu. To jsme samozřejmě nechtěli připustit. Po čtyřhrách, kde jsem si body spravedlivě rozdělili, tak nastal boj o každý míč. Začali jsme utkání lépe, zejména díky Igoru Smolovi, který dokázal v prvních dvou zápasech porazit dva nejlepší hráče soupeře. S přehledem hrál také tradičně Filip Korbel, který hladce vyhrál všechna svá utkání. S přesností v koncovkách pátých setů se ale nepotkal Míla Mádr, který takto prohrál dva zápasy. Jak je v poslední době zvykem, Ondra Doležal střídal výborné okamžiky se slabšími, dnes mu to stačilo pouze na jeden bod a nejen on věděl, že to mělo být více. Nesmíme zde ale zapomenout, že jsme hráli proti týmu, který do této soutěže sestoupil z II. ligy a hraje ve stejné sestavě jako vloni. Velmi dobře v něm zahrál zkušený Petr Kaštánek a zejména pak talentovaný Lukáš Hainzl. Tradičně spolehlivě zahrál i Marek Šimek, naopak se vůbec nedařilo nedávné jedničce týmu Bauerovi. Tímto důležitým vítězstvím jsem potvrdili druhé místo v soutěži a v klidu jsme se mohli připravit na druhý den na utkání SOKOLEM Č.Budějovice.

Sokol k nám přicestoval zřejmě v nejsilnější sestavě, kterou má v současné době k dispozici. Po snadno vyhraných deblech, jsme se trošku ztuha rozjížděli. Míla M. prohrál stejně jako v sobotu svůj první zápas se zkušeným Jandou přes deset v pátém setu. Poté v sobotu bezchybný Igor Smola prohrál s dobře hrajícím Fialou a bylo to rázem 2:2. To bylo ale vše, na co se hosté v zápase zmohli. Filip Korbel neměl sebemenší problém a Ondra Doležal si zahrál tři pětisetové zápasy a všechny vyhrál. Zejména vítězství nad zkušeným Jandou se počítá. Do konce první poloviny soutěže už zbývají pouze dva zápasy, které odehrajeme v Praze. V sobotu 25.11. hrajeme s družstvem Slavoje Praha a v neděli se představíme na stolech SF SKK EL Ńino Praha E. Do Prahy jedeme s cílem oba zápasy vyhrát a potvrdit tak druhé místo po polovině soutěže.

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page