top of page

Poslední dvě kola na zelených stolech ve Studené

TJ Sokol Studená – TJ Slavoj Praha 10:6

(čtyřhry 1:1, body domácích: Korbel Filip ml. 4:0, Doležal Ondřej 3:0, Ondráček Jan 2:2, Šindelář Radim 0:3, body hostů: Vaněk Petr 2:1, Pašek Dominik 2:2, Šebl Jáchym 1:2, Kulveit Jonáš 0:3)

TJ Sokol Studená – SF SKK EL Niňo Praha E 8:10

(čtyřhry 0:2, body domácích: Korbel Filip ml. 4:0, Doležal Ondřej 2:2, Ondráček Jan 1:3, Šindelář Radim 0:4, body hostů: Půlpán David 3:1, Důra Matouš 2:2, Kubát Petr 2:2, Plachý Jiří 2:2)

Dobrý den všem našim příznivcům. Nejprve bych se chtěl omluvit za malé zdržení. Od posledního kola již nějaký čas uběhl a článek vychází až teď s více než týdenním zpožděním. Jelikož o pořadí v tabulce bylo téměř rozhodnuto, povolali jsme do posledního hracího víkendu především mladé hráče našeho týmu. Vstupenku do 3. ligového Áčka dostal Honza Ondráček a Radim Šindelář, kteří si ji vysloužili svým přístupem a výkony v letošní sezóně. Svoji příležitost lépe využil mladší ze dvou kluků Honza. V sobotu po parádním výkonu proti Slavoji zazářil a udělal dva body, jednalo se sice o poslední tým tabulky, ale dva body v lize se rozhodně počítají! Radim odehrál slušný zápas, ovšem štěstí nestálo na jeho straně a těsně prohrál všechny tři utkání, do kterých nastoupil. Filip Korbel, jednička a nejlepší hráč našeho týmu a jeden z nejlepších hráčů ve 3. lize vůbec, neměl za celý víkend ani jednoho přemožitele, ani hráče, který by ho mohl nějakým způsobem ohrozit. Můj výkon (Ondry Doležala) v sobotním zápase stačil na tři pohodové vítězství.

V neděli přijelo do Studené Pražské EL Niňo. Po sobotní remíze hráčů z hlavního města s hráči ze Zruče nad Sázavou, spadli Pražané na třetí sestupovou příčku soutěže. Bylo jasné, že i když hosté vyhrají, již jim to nebude nic platné, nakonec to tak také dopadlo. Ale k tomu se ještě vrátím, začneme úplně od začátku. Za zmínku rozhodně stojí čtyřhra našich mladých talentů. Odehráli ji stejně dobře, jako den předešlý, ovšem se stejným koncem. Opět prohráli těsně 2:3. Honza byl i tento den o něco málo úspěšnější než Radim. O Filipovi se již vyjadřovat nebudu a u sebe (u autora článku) se trochu pozastavím. Prohru beru jednoznačně na sebe, můj přístup k zápasům nebyl takový, jaký by měl být a po dvou prohraných utkáních je výsledek zápasu takový jaký je. Nedá se to vrátit zpátky a o nic zase tak hrozného nejde, ale je důležité se ponaučit na příští sezónu. Co na příští sezónu?! Na tuto sobotu!

Tímto bych chtěl pozvat všechny naše fanoušky, příznivce, rodinné příslušníky hráčů a prostě všechny, co se chtějí podívat na slušný stolní tenis. Přijďte tuto sobotu 7.4.2018 na první zápas Play Off, kde se bude hrát o postup do 2. ligy, u nás doma ve Studené v 15:00. V zápase jsme jednoznační outsideři, nemáme co ztratit a celý náš A-team věří, že mužstvo ze Středočeského kraje bude po prvním zápase smutnější celek. TĚŠÍME SE NA VÁS!

V Dačicích 3.4.2018,

sepsal O. Doležal.

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page