top of page

Krátké ohlédnutí za úspěšnou sezonou

Sezona 2017/18 skončila. V průběhu sezony jsme sehráli 104 mistrovských zápasů, z toho polovinu na domácích stolech. Ve více než padesátileté historii našeho oddílu patří určitě mezi ty nejúspěšnější! Áčko hrálo opět na samé špici třetí ligy a prohrálo stejně jako vloni až ve finále. Béčko mělo asi nejtěžší úlohu a tu splnilo, vyhrálo s jedinou porážkou KP a postoupilo do Divize. C tým, neměl letos žádné postupové ambice a odehrál si v klidu těsně pod čelem tabulky KS. Déčko v „nekonečném“ OP.I. dokázalo zvítězit a postupuje do KS. Znamená to, že poprvé v historii oddílu budeme mít čtyři družstva v Krajských a vyšších soutěžích. Éčko, nabité veterány zahrálo letos o něco lépe než vloni a s přehledem se udrželo v OP.II.

Největší radost mám ale z toho, že na největších úspěších oddílu mají největší zásluhu mladí hráči. Áčko táhne teprve 24letý Filip Korbel. Další body přihazují pravidelně 21letý Ondra Doležal, 29letý Míla Mádr a nestárnoucí Igor Smola. Béčko táhli 17letý Radim Šindelář a 15letý Honzík Ondráček. Spolehlivě je doplňovali Jan Maňhal ml. a Míla Schwarz. Nejvíce hráčů se nám během sezony vystřídalo v C týmu. Jeho tradiční kapitán Viktor Lukjanov šel před polovinou soutěže na operaci zad a jeho spolehlivé body musel ve druhé polovině soutěže nahradit Tomáš Mastný st. Lídrem týmu byl ale už Honzík Ondráček. Dále zde bodovali Jarda Kameník a Honza Maňhal st. První zápasy zde sehráli ale už i mladíci z OP. I. Tomáš Mastný ml. a Adam Brada. Tito dva společně s Lukášem Svobodou (11 let, hostování z HB Ostrov H. Brod) a Janou Michálkovou hráli výborně OP. I. Soutěž, která měla v letošním roce poprvé 14 týmů a byla nesmírně vyrovnaná, dokázali za „dozoru“ Tomáše Mastného st. vyhrát. Éčko tvoří tradičně veteráni. Vyrovnaná OP. II. je velice silnou soutěží a o to více vyniká 63% úspěšnosti Jardy Nováka, hráče, který příští rok oslaví osmdesáté narozeniny. Dobře mu sekundovali Jarda Martinů, Pavel Kubín a Kamil Lahoda. První zápasy zde za nás sehrál před svým zraněním i Karel Gogolka.

Přes prázdniny budeme určitě pilně trénovat, aby příští sezona byla opět úspěšná. Stáváme se jedním z nejúspěšnějších oddílů v celém kraji. Žádný jiný oddíl v kraji nemá své déčko v krajských soutěžích!! Takže přeji všem krásné léto a hodně sil do příští sezony.

Tomáš Mastný st.

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page