top of page

Těžký víkend pro A i B tým

Sokol Znojmo-Orel Únanov - TJ Sokol Studená 10:7 (čtyřhry 2:0, body domácích: Vybíral Marek 3:1, Forman Libor 1:3, Vybíral Lukáš 2:1, Ondráková Miroslav 2:1, Marek Jaroslav 0:1, body hostů: Korbel Filip ml. 4:0, Smola Igor 1:3, Doležal Ondřej 0:4, Mádr Miloslav 2:1)

MK Řeznovice - TJ Sokol Studená 0:10 (čtyřhry 0:2, body domácích: Peterka Ondřej 0:2, Seba Jakub 0:2, Novák David 0:2, Jelínek Stanislav 0:2, body hostů: Korbel Filip ml. 2:0, Smola Igor 2:0, Mádr Miloslav 2:0, Doležal Ondřej 2:0)

Áčko jelo v sobotu do Znojma, které nám v této sezoně vzalo jediný bod. Věděli jsme, že to bude velmi těžké. Když nám na začátku selhala naše letošní velká zbraň a to debly, šli domácí do trháku a prakticky celý zápas jsme tahali za kratší konec. Bez ztráty setu hrál opět skvělý Filip, naopak se nedařilo Ondrovi a na Igora to domácí výborně umí. Velmi dobře hrál Míla, který udělal dva body a potvrdil pozici letošní jasné dvojky týmu. Prohra 10:7 byla nepříjemná, ale díky tomu, že Hodonín Bi stejný den překvapivě nechal body v Blansku, tak se na úplné špici tabulky vlastně nic nestalo. Druhý den bylo všechno jinak. Řeznovice v sobotu porazili celkem snadno PH. Brod a určitě nastupovali s tím, že nás potrápí. To co nám padalo v sobotu těsně vedle stolu, nebo končilo na pásce nám v neděli šlo na stůl. Po výborném výkonu všech jsme vyhráli 10:0!!! Doufám jen, že si trošku formy a štěstí hoši vezmou s sebou za 14 dnů do Hodonína, kde půjde o první místo tabulky.

B tým čekaly dva těžké zápasy v Č. Budějovicích. Zvolili jsme „ligový model“ s přespáním v Č.B. Vše by bylo zřejmě v pořádku, pokud by na místě spali všichni čtyři hráči. Míla Schwarz chtěl jet na oba zápasy sám. Bohužel na oba přijel pozdě. I to zřejmě způsobilo, že jsme sehráli dva velmi nervózní a smolné zápasy. V sobotu jsme prohráli na Sokolu 10:6 a na Orlu 10:7. Zejména prohra na Orlu je zbytečná a potvrzuje, že Honza s Radimem ještě nedokáží odehrát sezonu bez menších či větších výkyvů. Hrají ale takto vysokou soutěž první rok a je to logické. Věřím, že příští rok už to bude výrazně lepší, výkonnostně na to určitě mají. Důležitý zápas hrálo naše Ca družstvo doma s A. Hradcem v Krajském přeboru. Dokázali jsme zvítězit 10:8 a přes prohru s Orlem C 1:10 jsme si v tabulce trošku polepšili. D tým se musel o víkendu obejít bez Viktora, který byl na odpočinkovém kempu na Kubě. Výhra a remíza byly pro pořadí v tabulce velmi důležité.

Ve studené 3.2.2018

Tomáš Mastný st.

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page