top of page

Výhra v Hodoníně se vždycky cení

SKST Mart Hodonín B - TJ Sokol Studená 6:10 (čtyřhry 1:1, body domácích: Brhel Štěpán 0:3, Hromek Filip 2:1, Bruckner Tomáš 2:1, Svoboda Petr 1:3, Buriánek Patrik 0:1, body hostů: Korbel Filip ml. 3:1, Smola Igor 3:1, Mádr Miloslav 2:1, Doležal Ondřej 1:2)

TJ Jiskra Strážnice - TJ Sokol Studená 2:10 (čtyřhry 0:2, body domácích: Jamný Petr 0:2, Morávek Zdeněk 0:2, Morávek Radim 2:1, Obrdlík Štěpán 0:3, body hostů: Korbel Filip ml. 3:0, Smola Igor 2:1, Mádr Miloslav 1:1, Šindelář Radim 2:0)

Na utkání druhého s prvním jsme se celkem těšili a věřili jsme si. I přes mírné nachlazení (Filip a Míla) jsme přijeli k utkání celkem v dobré náladě i formě. Domácí nastoupili v téměř kompletní sestavě a nic nám nedarovali zadarmo. Po deblech to bylo 1:1, když se oba hráli na pět setů, z našich dvojic byl nakonec šťastnější Filip s Ondrou. Pak jsem se celkem lehce dostali do vedení 3:1. Následně však přišly dvě smolné prohry Míly a Ondry 2:3. pak překvapivě snadno prohrál i Filip s Igorem a rázem jsme prohrávali 3:5. Další dva zápasy Ondry a Míly prakticky rozhodly o výsledku celého utkání. Oba naši hráči vyhráli shodně 3:2 a tím nastartovali obrat celého zápasu. Od té chvíle jsme byli jasně lepší a zápas dotáhli do jednoznačného výsledku 10:6. V neděli jsme hráli ve Strážnici a v naší sestavě nahradil Ondru Radim Šindelář. Hráli jsme sice proti jednomu z nejslabších družstev soutěže, ale i zde Radim potvrdil, že má předpoklady tuto soutěž brzy hrát. Po vítězném deblu s Filipem, udělal s přehledem další dva body a přispěl tak velkou měrou k celkovému vítězství 10:2. Prohráli pouze Igor a Míla s jedním z největších českých talentů Radimem Morávkem.

V Divizi už se nám tolik nedařilo. Po očekávané prohře ve Strakonicích 10:3 (Radim 2, debl) jsme prohráli i na Hluboké 10:8 (Ondráček 3, Šindelář 2, Maňhal ml.2, Mastný ml. 0, debl). Stále více je patrný rozdíl ve výkonnosti doma a venku. Zatímco doma jsou naši hráči zvyklí na podporu diváků a koučink, venku jim toto jednoznačně chybí a zatím se s tím nedokáží vyrovnat. Věřím, že se to ale v příštích sezonách zlepší. Je to přirozené, mladí kluci hrají takto vysokou soutěž první rok, a ještě před rokem touto dobou jsem měl o udržení v této soutěži velké pochybnosti.

V Krajském přeboru se stále potýkáme s nekompletní sestavou. Dvě prohry, v Kaplici 10:4 (Mastný st.2, Mastný ml. a Kameník 1) a na Orlu B 10:5 (Mastný st. 2,5 a Kameník 2,5) se čekaly. Příslibem může být určitě zlepšení výkonu, kdy zejména na Orlu jsme sehráli, i když ve třech velmi kvalitní zápas a určitě jsme domácím nenechali nic zadarmo.

V Krajské soutěži bylo déčko na domácích stolech velkým favoritem a oba zápasy s Milevskem A i Bechyní B bez problémů zvládlo.

18.2.2018

Tomáš Mastný st.

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page