top of page

Pět bodů se silnými pražskými týmy je vzpruhou

Na tento víkend jsme čekali od začátku soutěže! Doma jsme velmi silní a potvrdilo se to i o tomto víkendu. V sobotu k nám dorazilo céčko EL NIŇA Praha, které tuto skupinu dokázalo v loňské sezoně vyhrát. Naši kluci se na víkend těšili a měli natrénováno. Výborně nám vyšly oba debly, které jsme vyhráli. Následně Marek Čermák porazil jedničku hostů Jakuba Kautského 3:2 a hned se nám lépe dýchalo. Jdeme totiž do zápasu s vědomím, že Filip je nejlepším hráčem soutěže a jen tak s někým neprohraje. To se potvrdilo i v sobotu. I když jsme trošku smolně prohráli tři zápasy 2:3, měli jsme zápas od začátku pod kontrolou a neustále jsme si náskok hlídali. Vedle výborného výkonu všech čtyř kluků, přispěla k hladkému vítězství i atmosféra v tělocvičně. Vydatně a hlasitě se fandilo a během téměř čtyřhodinového utkání se v hledišti vystřídalo více než třicet fanoušků. I jim patří velký dík.

TJ Sokol Studená - SF SKK El Niňo Praha C 10:5 (čtyřhry 2:0, body domácích: Čermák Marek 2:1, Smola Igor 1:2, Doležal Ondřej 1:2, Korbel Filip ml. 4:0, body hostů: Kaucký Jakub 0:4, Šíp Martin 2:1, Přída Kryštof 1:2, Maruniak Dominik 2:1)

I přesto, že jsme se na neděli dostatečně vyspali, začátek utkání s Elizzou Praha B nám nevyšel. Dvě smolné prohry v deblu 2:3 nebyly dobrým začátkem. Prohrávali jsme 0:4,2:6 a poté 3:7, pořád ale bylo na klucích znát, že se rvou o každý míč. A vyplatilo se! Vedle bezchybného Filipa zahrál v neděli výborně Ondra Doležal, který to potřeboval a moc mu to přeji. V týdnu před zápasem hodně dřel a výborně se připravil a když se v druhé polovině utkání začalo skóre rovnat, byl to právě on, kdo spolu s Filipem a Igorem přinesl týmu rozhodující body. Zejména jasné Ondrovo vítězství nad jedničkou hostů Hlaváčkem bylo velmi překvapivé a jeho poslední zápas s Šedivým za stavu 8:9 si budou všichni přítomní nějaký čas určitě pamatovat. Bylo to utkání dlouhých, tvrdých výměn, ve kterém Ondra odvrátil ve čtvrtém setu tři mečboly soupeře a když proměnil v páté sadě za stavu 10:9 svůj třetí mečbol, tělocvična pod fandění diváků málem spadla. Byla to vydřená remíza, ale myslím, že nakonec spravedlivá. Jediným trošku smutným hráčem domácích byl dnes Marek, který limitovaný lehčím zraněním neudělal v neděli ani bod. Potřebujeme, aby se dal rychle dohromady a za čtrnáct dní jej budeme potřebovat v důležitých zápasech v Šanově a Mostu. Myslím si, že si už začínáme zvykat přece jen na trošku vyšší rychlost této soutěže a máme zde šanci bojovat o lepší příčky v tabulce, než je naše současné postavení.

TJ Sokol Studená - TTC Elizza Praha B 9:9 (čtyřhry 0:2, body domácích: Čermák Marek 0:4, Smola Igor 2:2, Doležal Ondřej 3:1, Korbel Filip ml. 4:0, body hostů: Hlaváček Tomáš 2:2, Průša David 3:1, Fausek Matěj 1:3, Šedivý Zdeněk 1:3)

T.Mastný

31.10.2019

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page