top of page

Studená dokázala porazit Bor a Spartu Praha a v tabulce už je pátá

TJ Sokol Studená-TJ Sokol Bor 10:5

(čtyřhry 1:1, body domácích: Smola Igor 1:2, Čermák Marek 3:0, Doležal Ondřej 1:2, Korbel Filip ml. 4:0, body hostů: Belopotočan Roman 2:2, Dráždil Roman 0:3, Obertík Milan 1:2, Pour Pavel ml. 1:2)

TJ Sokol Studená-AC Sparta Praha 10:4

(čtyřhry 2:0, body domácích: Smola Igor 1:0, Čermák Marek 2:1, Doležal Ondřej 2:1, Korbel Filip ml. 3:0, Šindelář Radim 0:2, body hostů: Strejc Filip 1:2, Pisár Jan 1:2, Šmíd Miroslav 1:2, Gaydoš Vít 1:2)

Krajští přeborníci v deblu: Filip Korbel a Ondřej Doležal při utkání s Borem

O uplynulém víkendu jsme hostili ve Studené TJ Sokol Bor a Spartu Praha. S oběma soupeři jsme na podzim prohráli. V Boru 10:8 a na Spartě 10:5. Doma jsme ale silní. V sobotu jsme zahráli velmi dobře a Filip s Markem vyhráli všechna svá utkání, což byl základ k vítězství. Filip je s bilancí 50 vítězství a 4 prohry jasně nejlepším hráčem soutěže. Marek se díky velké tréninkové píli stává naší dvojkou, a hlavně postrachem nejlepších hráčů soutěže. Jeho sobotní utkání s Belopotočanem bylo určitě nejkvalitnějším víkendovým zápasem. Markův soupeř byl v tu chvíli druhým nejlepším hráčem soutěže a rozhodně nechtěl prohrát. Rozhodovalo se až v koncovce pátého setu, kde Marek neztratil nervy a stálým tlakem nutil soupeře k chybám. Ty nakonec přišly a Marek byl za výborný výkon odměněn vítězství 11:9 v rozhodujícím setu. Belopotočan byl natolik prohrou rozhozen, že v utkání dvou nejlepších hráčů soutěže nedokázal Filipovi vůbec vzdorovat a odešel poražen 0:3. Velmi dobře však zahrál i Ondra s Igorem. Bor byl těžkým soupeřem, vždyť v naprosto stejné sestavě obsadil vloni v této soutěži 3. místo. Jak bylo sobotní utkání těžké, tak byla naopak jednoduchá neděle. Sparta nepřijela v kompletní sestavě. Měla v sestavě ze základu pouze svou jedničku a dvojku, další dva hráči byli slabší. Vyhráli jsem obě čtyřhry a následně vedli 6:0. Příležitost proto dostal z lavičky i Radim Šindelář a kdyby zvládl lépe koncovku několika setů mohly být naše vítězství ještě výraznější než 10:4. Musím poděkovat divákům za velkou podporu a jsem rád, že si na zápasy našli cestu i někteří noví fanoušci. Za čtrnáct dnů jedeme ke dvěma zápasům do Prahy (v sobotu 8.2. v 14,00 hod. El Niňo a v neděli v 10,00 hod. Eliza). Naše zápasy můžete sledovat on-line na: https://stis.ping-pong.cz/vysledky/svaz-420000/rocnik-2019/soutez-3711 .Držte nám palce.

Áčko před utkáním s Borem u Tachova: zleva Ondřej Doležal, Filip Korbel, Igor Smola a Marek Čermák

Tomáš Mastný

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page