top of page

Bojovali jsme, přesto si vezeme z Prahy dvě prohry

SF SKK El Niňo Praha C-TJ Sokol Studená 10:5

( čtyřhry 1:1, body domácích: Šíp Martin 2:1, Šálený David 2:1, Přída Kryštof 1:2, Kaucký Jakub 4:0, body hostů: Korbel Filip ml. 3:1, Smola Igor 1:2, Doležal Ondřej 0:3, Čermák Marek 0:3)

TTC Elizza Praha B-TJ Sokol Studená 10:5 (čtyřhry 2:0, body domácích: Dvořák Petr 1:2, Šedivý Zdeněk 2:1, Krameš Jan 1:2, Hlaváček Tomáš 4:0, body hostů: Korbel Filip ml. 3:1, Doležal Ondřej 1:2, Smola Igor 1:2, Čermák Marek 0:3)

Deblová dvojice Igor Smola a Marek Čermák, nedokázala v Praze přes velkou snahu vyhrát ani jednu čtyřhru

Do Prahy jsme odjížděli s tím, že to bude velmi těžké. Oba pražské týmy hrají s novými plastovými míči, které jsou značně odlišné od těch našich. Jedná se míč z tvrdšího plastu, který je mnohem hladší a výrazně méně rotuje. Tak jak měli hráči obou pražských týmů problém u nás s velkými rotacemi, tak mi jsme nyní měli problém s „prázdnými“ míči a jejich velkou rychlostí. Na míče se ale nechceme vymlouvat. El Nińo i Eliza disponují na svých soupiskách nejlepšími českými dorostenci, kteří mají natrénováno mnohem více než mi a od mládí jsou vedeni předními českými trenéry, ale hlavně jejich tréninkový sparing je na nejvyšší úrovni. Naši kluci bojovali a v obou zápasech uhráli pět bodů. Budějovický Pedagog prohrál také oba zápasy, a to dokonce na Elizze 10:2 a na El Nińo 10:4. Výborně zahrál opět Filip, prohrál sice každý den jeden zápas, ale věřím tomu, kdyby byl zápas vyrovnaný, tak by zabojoval ještě víc a oba zápasy by také zvládl. Výborný víkend prožil nestárnoucí Igor. Po oba dny udělal po bodu a v sobotu měl velkou šanci s Kauckým. Velmi dobře zahrál i Ondra Doležal, naopak slabší víkend si vybral Marek Čermák. Pevně věřím, že 22. a 23.2 února bude opět ve své běžné pohodě a přinese body v důležitých domácích zápasech. V sobotu v 15,00 totiž hostíme poslední Šanov a druhý den v 10,00 hráče Baníku Most. Doufám, že budou všichni kluci zdraví a oba zápasy zvládneme. Pokud se podaří dvakrát vyhrát, už bychom neměli mít s udržením velké starosti. Ale to je daleko!!!

T. Mastný

12.2.2020

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page